broadcast.mt.net.mk ви претставува:

Снимка од WINTERNET - Битола 29/12/2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од WINTERNET - Прилеп 28/12/2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од WINTERNET - Куманово 27/12/2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од WINTERNET - Струмица 23/12/2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од WINTERNET - Штип 22/12/2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од WINTERNET - Тетово 21/12/2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од WINTERNET - Кавадарци 15/12/2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од WINTERNET - Велес 16/12/2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

ТАКСИРАТ 8  02/12/2006

Снимка - Dj ROBOTEK & Dj MONIQUE
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка - Dj Timo Maas
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Европски шампионат во кикбокс - Македонија 2006

Снимка од 23.11.2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од 24.11.2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од 25.11.2006 (I дел)
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од 25.11.2006 (II дел)
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од 26.11.2006
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Снимка од Струмичкиот карневал од 07 Март 2006

(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
(кликнете за Windows media format за dial up корисници)

Емисијата Сингл тален шоу се емитува секоја сабота во 20:00
(кликнете за пренос во живо во Real format)

 • Снимка од 17.06.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 10.06.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 03.06.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 27.05.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 20.05.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 13.05.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 06.05.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 22.04.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 15.04.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 08.04.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 01.04.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 25.03.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 18.03.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 11.03.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 04.03.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 25.02.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 18.02.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 11.02.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 04.02.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 28.01.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 21.01.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 14.01.2006 (кликнете за снимката во Real format)
 • Снимка од 07.01.2006 (кликнете за снимката во Real format)

Документарен спот: Старата Скопска Чаршија Ве чека на старото место

(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
(кликнете за Windows media format за dial up корисници)
(кликнете за download на целата снимка)

Снимка Светското првенство во дебататирање, Јули 2005

(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
(кликнете за Windows media format за dial up корисници)

Снимка од извлекувањето на награди за наградната игра MaxADSL,
07 Јули 2005

(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
(кликнете за Windows media format за dial up корисници)

Снимка од квалификациониот турнир за финалето на светскиот куп за електронски спортови во Париз
Прогејминг клуб "Инсомниа", Скопје

Снимка од финалната вечер, Валандово фолк фест, 14-05-2005
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
(кликнете за Windows media format за dial up корисници)

Снимка :

Промоција на компаративната анализа „Интеграцијата на Ромите во Словачка и во Македонија”, од Ебен Фридман, Холидеј Ин, 24-01-2005 12 часот
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
(кликнете за Windows media format за dial up корисници)

Снимка:

Супер финале на меѓународниот натпревар Музичари на новиот милениум недела 20.00 часот, дом на АРМ
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
(кликнете за Windows media format за dial up корисници)

NVO Саем - 4 Форум на граѓанско општество
 • Прва пленарна сесија на 3 декември 2004 од 11:00 до 12:00
  (кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
  (кликнете за Windows media format за dial up корисници)
 • Улогата на граѓанското општество во процесот на приближување кон Европската Унија, 3 декември, од 13:00 до 14:30
  (кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
  (кликнете за Windows media format за dial up корисници)
 • Намалување на невработеноста преку подобрување на пристапот до финансиски услуги, 3 декември од14:45 до 16:15
  (кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
  (кликнете за Windows media format за dial up корисници)
 • 10 години граѓанско општество во ЈИЕ: Што успеавме да постигнеме и кој беа нашите потешкотии, 4 декември од 18:45 до 20:15
  (кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
  (кликнете за Windows media format за dial up корисници)
 • Завршна пленарна сесија, 5 декември од 12:30 до 14:30
  (кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
  (кликнете за Windows media format за dial up корисници)

Лото 7/37, директен пренос од извекувањата секоја среда од 21 часот (кликнете за Real format)

 • Снимка од извлекувањето, 09.03.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 23.02.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 16.02.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 09.02.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 02.02.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 26.01.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 19.01.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 12.01.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 05.01.2005 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 29.12.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 08.12.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 01.12.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 24.11.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 17.11.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 10.11.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 03.11.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 27.10.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 20.10.2004 (кликнете за Real format)
 • Снимка од извлекувањето, 13.10.2004 (кликнете за Real format)

Свечено отворање на Плоштадот Македонија
Снимка од Вечерниот дел од програмата “Минато, Сегашност, Иднина - плоштад Македонија”, 25.9.2004, 20:30 часот
(кликнете за Windows media format за ADSL корисници)
(кликнете за Windows media format за dial up корисници)

Тиквешки гроздобер 2004

 • Снимка од карневалското дефиле "Тиквешки гроздобер 2004" на ден 12.09.2004
  (кликнете за Windows media format за dialup корисници)
  (кликнете за Windows media format за ADSL корисници)

Битола отворен град, 28.08.2004, Битола

 • Снимка од отварањето I дел (кликнете за Real format)
 • Снимка од отварањето II дел (кликнете за Real format)

9-та Балканска конференција на стоматолози БАСС

 • Снимка од отварањето (кликнете за Windows media format или за Real format), 13.05.2004, Охрид, Хотел Метропол

Мајски оперски вечери 2004

 • Снимка од свеченото отворање (кликнете за Real format), 09.05.2004, Скопје
 • Операта „Лилјакот“ прв чин, 09.05.2004, Скопје
  (кликнете за Real format или за Windows media format)
 • Операта „Лилјакот“ втор чин, 09.05.2004, Скопје
  (кликнете за Real format или за Windows media format)
 • Операта „Лилјакот“ трет чин, 09.05.2004, Скопје
  (кликнете за Real format или за Windows media format)

viagra kaufen levitra generika viagra generika cialis generika viagra online kaufen viagra bestellen levitra 20mg kamagra bestellen kamagra oral jelly kamagra gel kamagra 100 kamagra bestellen cialis bestellen cialis ohne rezept priligy dapoxetine